Om oss

Hvor er vi?

Vi har produksjonslokaler og hovedkontor på Husnes – du finner kart her på kontaktsiden.

Vi leverer og monterer også til Stord markedet til konkurransedyktige priser – vi kan derfor på kort varsel treffes på Stord for befaring og møter.

Hvorfor Metro Reklame?

Vi har i mange år pleiet både privat- og nærings-markedet. Både små og store produksjoner har fellesnevneren hos oss: kvalitet som varer, ingen skjulte kostnader.

Rådet vi gir til alle våre kunder: invester i komfort og kvalitet. I det lange løpet sparer du enorme summer og gir dine ansatte de nødvendige verktøyene for å øke moral og effektivitet!

Vi strekker oss lengre

De fleste tjenestene våre går ut på å lage produkter ut i fra en grafikk. I trykk og produksjon er det heftet mange tekniske detaljer som bestemmer hvordan grafikken må lagres og prosesseres av grafiker. Dette er ikke særlig åpenbart eller kjent for grafikere utenfor produksjon og kan derfor resultere i mye frem-og-tilbake før grafikk-filen er riktig “innstilt” og klar til produksjon, og kan resultere i en dyrere trykksak enn hva du forventet.

Vi ønsker å spare tiden og pengene dine og ordne jobben så effektivt som mulig. Derfor ved bestilling har vi innført 10 minutters gratis grafisk hjelp: dvs. at alt vi klarer å ordne selv innen 10 minutter kommer ikke som en ekstra kostnad, eller såkalt “original-arbeid” kostnad. Våre grafikere jobber raskt, og du blir overrasket over hvor mye vi kan få til på 10 minutter!

Vi tar naturligvis en vurdering med en gang vi ser grafikk-filen og tar dialogen om nødvendig.

Hva kan vi gjøre for deg?

Ring oss i dag

Kort og godt

Med vår 20 års solide erfaring, bred kompetanse og nære samarbeidspartnere, kan vi tilby det meste innen skilt og foliedekor.
Vår suksess som skilt og dekor produsent tilskrives de gode relasjonene vi har utviklet med våre kunder.

email Send oss en epost!