Profiltøy

 
En rimelig markedsføring

Merking av arbeidstøyet gjør deg ikke bare synlig; du fremtrer som profesjonell, estetisk oppmerksom og seriøs. Vi leverer både profiltøy – som skjorter og jakker – og arbeidstøy som feks bukser, multinorm- og serviceklær.

Vi tilbyr båre kunder gode rabattavtaler på innkjøp av klær inkludert merking med logo og budskap.

Overlat det til oss!

Vi tar oss naturligvis av produksjon av logotransfer, lagerføring og merking, vi er leverandør av profil- og arbeidstøy i topp kvalitet fra annerkjente merkevarer som Univern, Jobman, Blåkleder, Craft, Tracker etc. Når lageret av logomerker går mot sluttt, gir vi beskjed og supplerer etter ønske – vi lagrer dem i forseglede kontainere slik at de ikke blir ødelagt.

I samarbeid med våre kunder og leverandører har vi funnet frem til en rekke klær og plagg som er av ypperste kvalitet uten å koste for mye. Gode klær til arbeiderene er en langsiktig investering; en sparer mye på gode plagg som varer lengre. Effektivitet og trivsel går hånd-i-hånd med bedre komfort og funksjonalitet!

Be om tilbud
Visste du at?

Det er mange flotte materialer som kan trykkes/sys på klær: Refleks, perforert vinyl, fløyel, fluoriserende, brodert m.m. Vi har prøver på det meste hos oss, så stikk innom for en hyggelig prat og omvisning!

  
 

genser

 

jakke

 

refleks

  
email Send oss en epost!